Het is mogelijk gemaakt om met behulp van een computer gestuurd programma via de energiebanen verstoringen en blokkades op te sporen. De behandeling is erop gericht om deze blokkades op te heffen. Dit kan op verschillende manieren zoals met magneetveld/frequentietherapie of met behulp van voor u op maat gemaakte homeopathie. Wanneer de energiebanen weer blokkade vrij zijn en de energie vrij kan stromen, zal uw lichaam zichzelf weer gaan herstellen. Dit kan enorm veel invloed hebben op uw lichamelijk en emotioneel welzijn.

In onze praktijk wordt met verschillende meet- en behandelapparatuur gewerkt. De keuze met welke apparatuur u wordt behandeld is afhankelijk van de klachten die u heeft.

Asyra Pro

Deze apparatuur is het resultaat van decennia lang onderzoek, ontwikkeling en verbetering van alle voorgaande energetische meetapparatuur. Het bevat meer dan 100.000 frequenties waarmee inzicht verkregen wordt in de aard van de klacht(en). De gemeten frequenties worden vervolgens opgeladen in een persoonlijke remedie. Deze remedie werkt volgens het homeopathische principe waarbij “gelijke met gelijke” behandeld wordt. Dit vormt het hoofdbestanddeel van de behandeling.De Asyra Pro is wetenschappelijk goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en de resultaten van testen (dubbel blind) die door de Universiteit van Utah gedaan zijn bleken een nauwkeurigheid van 99,5 % te hebben in vergelijking met de standaard bloedtesten.De technologie van de Asyra Pro heeft zich al bewezen in het gebruik door artsen, natuurgeneeskundigen, tandartsen, voedingsdeskundigen en andere gezondheidstherapeuten.

Bio Resonantie

Wordt in de praktijk ingezet als er sprake is van chronische klachten waarbij vaak gebruik wordt gemaakt een door de cliënt afgegeven secreet of ander product (urine, ontlasting, sperma, oorsmeer, opgehoest slijm enzovoort). Dit afhankelijk van de klacht(en) bijvoorbeeld bij:

– chronische blaasontstekingen- schimmelinfecties

– darmklachten

– vruchtbaarheidsklachten

– longklachten

– maar ook bij bijvoorbeeld rugklachten, allergie enz.

Voeding

Een belangrijke ondersteuning van de behandeling is de voeding.  Het is mogelijk dat het lichaam negatief reageert op bepaalde voeding die u krijgt. Dit zal blijken uit de meting met de Asyra Pro. Mocht het zo zijn dat blijkt dat u gevoelig reageert op die voeding dan wordt een dieet samengesteld met de Asyra Pro. U krijgt een lijst mee met voedingsmiddelen die u gedurende een aantal weken niet of nauwelijks mag eten. Dit zijn voedingsmiddelen waar u allergisch of intolerant op reageert. Het tijdelijk weglaten van deze voeding en de behandeling hiervan maken het mogelijk dat u na de tijdsduur van het dieet deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten.

Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen. In dit geval hoeft u niet uitgebreid op dieet maar zal een kleine voedingstest voldoende zijn.

Suppletie

Een meting kan aantonen of u bepaalde vitaminen en/of mineralen tekort komt.

In dat geval is het wenselijk dat u dan extra ondersteuning in de vorm van supplementen krijgt. Tekorten kunnen bijdragen tot het instandhouden van uw klachten. Asyra Pro heeft bijna alle orthomoleculaire merken in haar database. Verder kunt u uw eigen supplementen laten testen. Het is zeer zinvol om te weten of uw suppletie goed voor u is.

Heeft u er wel eens goed over nagedacht waarom u zich niet goed voelt?

Waardoor uw klachten zijn ontstaan? Wat u zelf zou kunnen doen om beter te worden? Naast het goed uitvoeren van de behandeling is dit bewustwordingsproces van wezenlijk belang.