Nadere uitleg Asyra Pro


Wat is Asyra PRO/IDT en hoe werkt het?

De Asyra is een geavanceerde diagnostiek en behandeling apparaat op basis van bio-resonantie en homeopathie. Dit systeem is in vergelijking verder gevorderd dan vergelijkbare technologieën, zowel in termen van diagnose, net als in de klinische werkzaamheid en praktische aspecten.

Asyra PRO/IDT is een computer-analyse systeem ter herstel en behoud van een goede gezondheid. Het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen en kan ook op baby's toegepast worden. Deze behandelwijze is een holistisch systeem gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire therapie, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen.


                                                           

Een meting met de Asyra Pro geeft richting aan de therapie, waar zitten de blokkades, wat zijn de oorzaken en hoe zorgen we er voor dat het lichaam weer kan worden aangezet tot herstel. 

Hieronder volgen een paar eigenschappen van het systeem:

- Automatische meting, door het vasthouden van twee koperen interfaces
- Uitgebreid testen in een korte tijd
- Zeer uitgebreide databank van frequenties (meer dan 100.000)
- Testen worden niet beïnvloed door de therapeut en zijn betrouwbaar / reproduceerbaar
- CE gecertificeerd

De oude Chinese geneeskunde identificeerde de meridianen, energetische kanalen die elektrische wegen door het hele lichaam vormen. Stimulatie van de punten op deze kanalen met naalden, warmte of druk vormen de basis van vele vormen van medische behandeling, oude en moderne. Bio-energetische of Electro-dermal test apparaten (zoals Asyra) stellen ons in staat om met behulp van galvanische huid respons (wijzigingen in de elektrische weerstand van de huid) de status van de acupunctuurmeridianen en dus van de energetische gezondheid van het lichaam te meten.

Het stelt ons ook in staat, en dit is waar de echte kracht van deze technologie ligt, om te beoordelen hoe het lichaam zal reageren op een groot aantal verschillende remedies of andere stoffen. Alle stoffen, levend of niet-levende, hebben een karakteristiek resonantie handtekening. Elk specifiek weefsel en orgaan in het menselijk lichaam heeft zijn eigen individuele resonantie frequentie. We kunnen met de output van een software-opgenomen 'kopie' van deze resonanties voorspellen hoe het energieke systeem van het lichaam zal reageren.


De energetische handtekeningen van een groot aantal stoffen worden in de energetische testen afzonderlijk getoetst in een bio-energetische gezondheid screening. De reactie wordt beoordeeld via de huid door middel van weerstand metingen. Galvanische skin response is een bekend beginsel dat ook wordt gebruikt in leugen detectoren.

Als voorbeeld: wanneer een patiënt met een normale leverfunctie wordt getest met de frequentie van een gezonde lever zal de frequentie resoneren. Het zal niet leiden tot een verandering van de huid weerstand van de patiënt. Dit geeft dus aan dat de lever niet wordt benadrukt. Als, aan de andere kant, een patiënt met een gestreste lever wordt benaderd met de frequentie van een gezonde lever dan zal de frequentie niet resoneren met van die persoon. Deze niet-resonantie verhoogt de elektrische weerstand in het lichaam. De stijging van de huid weerstand vertelt ons in dit geval dat er een energetische stress is in de lever. Vervolgens kunnen tests worden uitgevoerd met andere organen en toxines om meer informatie te krijgen over de aard van de lever verstoring. Door het uitvoeren van een reeks tests voor organen en toxines kunnen we een beeld vormen over de gezondheidstoestand van de patiënt. Hierdoor kan een therapeut een behandelplan opstellen die de onderliggende oorzaak van de verstoring aanpakt in plaats van het alleen maar behandelen van symptomen. Elke stof, levend of niet-levend, straalt elektromagnetische frequenties uit op basis van de hoeveelheid en de rotatiesnelheid van hun atomen, als we deze frequenties kunnen identificeren, dan hebben we een uiterst waardevol instrument voor behandeling. De Asyra PRO/IDT kan middelen en remedies testen op compatibiliteit met elk specifiek geval. Dit geeft de behandelaar de mogelijkheid om tot de meest effectieve behandeling over te gaan.

Het Asyra PRO/IDT systeem heeft tot doel vast te stellen wat er is verstoord, door welke oorzaak dat is gekomen en waarmee dit te verhelpen is. Vooral het vaststellen van de oorzaken van de verstoringen leidt tot een effectieve therapie. Veel voorkomende oorzaken van verstoringen zijn:

- Virussen
- Bacteriën
- Schimmels en sporen
- Parasieten
- Toxische stoffen
- Resten van doorgemaakte ziekten
- Overgeërfde verstoringen (miasmata)                      
- Erfelijke factoren
- Geopathie
- Elektrosmog
- Tekorten vitamines
- Tekorten mineralen
- Tekorten vetzuren
- Storende littekens
- Mechanische blokkeringen (wervelkolom)
- Hormonen
- Enzymen
- Gebit
- Matrix (ruimte tussen de cellen)
- Emoties en psyché
- Basis behoeften
- Immuunsysteem
- Autonome zenuwstelsel
- Hersenkernen
- Chakra’s
- Allergieën en overgevoeligheden
- Causae abditae (onbekende oorzaken)

Oorzaken van klachten en gevolgen/symptomen liggen vaak dicht bij elkaar of lopen in elkaar over. Het een is ook weer het gevolg van het ander. Daarom zoeken we zoveel mogelijk naar beginoorzaken van klachten om de therapie zo oorzakelijk mogelijk in te kunnen zetten.

Wetenschappelijke onderbouwing:

Het Asyra systeem is wetenschappelijk onderzocht in de Jeppsen-Osguthorpe studie (zie: http://asyra.com/pdf/HormoneStudy.pdf ). Alan Jeppsen, M.D., en Steven G. Osguthorpe, N.D hebben een onderzoek gedaan met een groep van 500 patiënten. Het ging hierbij om een zogenaamde dubbel blinde studie, er waren 500 patiënten met subfysiologische Hypotheroid functie en een controle groep van 100 personen. De correlatie tussen klinische laboratorium onderzoeken en de EDS metingen hebben laten zien dat de Asyra bijzonder nauwkeurig is, een nauwkeurigheid van 99,5% met een p < 0,005


 Terug naar Behandelmethode 


       


                

                                      Asyra Pro/IDT

                      


                  

De Asyra meting geeft richting aan de therapie.        

        

Laat zien welk orgaan / orgaansysteem in   onbalans is

       

  Laat zien waar het lichaam mee belast is
               

       

                            Asyra laserbehandeling
            

      Dr. Osguthorpe

                    Dr. Steven G. Osguthorpe